Dr. Ujvári Éva Zsuzsa
válóperes és családjogos ügyvéd

Jogi diplomámat a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán 2002. évben szereztem meg summa cum laude („a legnagyobb dicsérettel”) minősítéssel.

A diploma megszerzését követően ügyvédjelöltként tevékenykedtem, s a kötelező jelölti időszak letöltését követően 2006. évben szereztem meg a jogi szakvizsgát jeles (5-ös) minősítéssel, s még ugyanebben az évben a Debreceni Ügyvédi Kamara tagjaként megkezdtem önálló ügyvédi tevékenységem.

2006. július hó 18. napja óta válóperes és családjogos ügyvédként dolgozok.

Válóperes és családjogos ügyvédként az évek során rendkívül széleskörű gyakorlati tapasztalatra tettem szert. A több, mint 20 éves gyakorlati tapasztalatomat ötvözöm az elméleti szaktudásommal, s e tudást magas szakmai színvonalú, kiemelkedő precizitású, lelkiismeretes munkavégzés keretében hasznosítom azon ügyfeleim maximális megelégedésére, akik engem bizalmukkal megtisztelnek.

Válóperes és családjogos ügyvédi tevékenységem Debrecenben végzem, azonban igény szerint az alábbi városok bíróságain is vállalok képviseletet:

  • Berettyóújfalu,
  • Hajdúböszörmény,
  • Hajdúszoboszló.

Irodám a belváros központjában a Blaháné u. 2.sz. alatti irodaházban
található.

Dr. Ujvári Éva Zsuzsa ügyvéd

magamrol-2-thumbnail

Dr. Ujvári Éva Zsuzsa
válóperes és családjogos ügyvéd

"A rám bízott ügyeket magas szakmai színvonalon, kiemelkedő precizitással, lelkiismeretesen, kiváló szaktudással látom el, mely szaktudásom elméleti és több, mint 20 éves gyakorlati tudásban testesül meg."

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!